Не пхай руки туди - щось зламаєш! Воно має відкриватися автоматично з ввімкненням запалювання (якщо активована магнітола).Отакої!!!! В мене на торпеді така хрінь є, я даже не знав що це, а як його відкрити, чи включити, натиснуть на нього, чі шо?)
А як її активувати?, є в меню розділ про музіку, там шукати?Не пхай руки туди - щось зламаєш! Воно має відкриватися автоматично з ввімкненням запалювання (якщо активована магнітола).
Та в мене відразу при ввімкненні запалювання/радіо центральний динамік (на панелі) одразу підіймався… І не залежало це від режиму звучання, індивідуальних налаштувань і т.п.А як її активувати?, є в меню розділ про музіку, там шукати?
Я магнітолою не користуюсь, інет радіо завжди було…..
А так же был ли авто до этого в аварииСтрахові враховуют ізнос автівки при розрахунку вартості запчастин.
На автівки віком старше 7 років дають тільки 30% від вартості нової запчастини.
Отакої!!!! В мене на торпеді така хрінь є, я даже не знав що це, а як його відкрити, чи включити, натиснуть на нього, чі шо?)
Завтра подивлюся шо це таке, щось є точно, але що це - хз)))В Е71 не было никаких Бэнгов, там кажись даже Хармана не было
Навіть більше - фігОва колонка. Ти точно туди руки не пхав?!? А то, з фото, видно, що або не «заклацнута» ця декоративна кришка, або ти вже щось там вломив…Така фігня, просто колонка?
View attachment 694121
А я так сподівався)))), ні, я не ліз туди))), мабудь попередник теж щось думавНавіть більше - фігОва колонка. Ти точно туди руки не пхав?!? А то, з фото, видно, що або не «заклацнута» ця декоративна кришка, або ти вже щось там вломив…
...а може там заначка?))А я так сподівався)))), ні, я не ліз туди))), мабудь попередник теж щось думав
Там можно шось заборонене ховати для внутрішнього споживанняА я так сподівався)))), ні, я не ліз туди))), мабудь попередник теж щось думав
Пиво туди не зховаєшь, а іншим я не зловживаю)Там можно шось заборонене ховати для внутрішнього споживання
Копи навряд повірять))Пиво туди не зховаєшь, а іншим я не зловживаю)
Якщо нема підстави - вони не мають права там лазити.)Копи навряд повірять))
Чорне бмв це вже ніхера собі підстава.Якщо нема підстави - вони не мають права там лазити.)
Ага. Ще й чорне, ще й без harman/kardon…Чорне бмв це вже ніхера собі підстава.
Нормальна людина бмв не купить.
Типу сам напросився.Ага. Ще й чорне, ще й без harman/kardon…
Або ніщєброд, або «шифрується».
Та ніхєра там двойствєнних думок не буде: «Єврей - є єврей! Ні дать, ні взять»…(с)Типу сам напросився.
А коли нічого не знайдуть скажуть: тю. З виду прілічная людина, а нічого нема. Нєпарядок.
І мусора підуть с двойственнимі міслями. Чи не знайшли, чи вспів скинути.
Я коли придбав та приїхав в своє місто, зразу причепився позаду патруль, мабуть пробили по компу, хто такій, так було два раза за перший тиждень, тепер не звертають уваги), раз за парковку попередження дали, навіть штраф не виписали, більше не чіпали (ттт), я більше скажу - до наших поліціянтів відношусь з повагою, звісно вони не святі, але плюсів я поки що бачу більше ніж мінусів в них).Чорне бмв це вже ніхера собі підстава.
Тут усі євреі, так шо особо не розженешся .Та ніхєра там двойствєнних думок не буде: «Єврей - є єврей! Ні дать, ні взять»…(с)
На мерси треба переходити, хлопці, на мерси....Чорне бмв це вже ніхера собі підстава.
Дивився - аж ні як, добре авто, але чомусь ні…., там вальяжність…., я ще ні такий старий))))На мерси треба переходити, хлопці, на мерси....
Не слухайте цього старпьора!На мерси треба переходити, хлопці, на мерси....
Старпьор - ключеве словоНе слухайте цього старпьора!
З віком, бачу, може й орієнтація в людини змінюватися…