Ваннь, я ОЧЕНЬ многого не знаю. Но я знаю одно - убивать нехорошо...а в ветхозаветном писании не единожды бог призывает это делать. Это преступление перед человечеством как бы это ни оправдывалось.
Ваннь, я ОЧЕНЬ многого не знаю. Но я знаю одно - убивать нехорошо...а в ветхозаветном писании не единожды бог призывает это делать. Это преступление перед человечеством как бы это ни оправдывалось.
А в Корані хіба немає закликів вбивати? Чи в Торі?
Це ж все ті самі яйця, тільки під різними ракурсами.
А в Корані хіба немає закликів вбивати? Чи в Торі?
Це ж все ті самі яйця, тільки під різними ракурсами.
Якось був пізнавав релігії та віроісповідання не лише нашої та сусідських країн, а і основні світові культури, та прийшов до висновку, в принципі все однаково, то лише кожен під себе все трактує так щоб собі було добре! ІМХО
Це все одно що сперичатися про те що, всі будуть багаті окрім бідних, всі будуть здорові окрім хворих....)))
Совершенно верно...мало того, христианство и ислам были созданы в иудаизме для определенных целей. Только создав мусульманство смогли разрушить золотую орду,а с ней и Великую Тартарию.А с помощью христианства сменили единый уклад жизни существовавший во всех странах на тьму и мракобесие.
,,до лампочки,, ( с) :biggrin:
Почитай (подивись/пройди курс) Харарі "коротка історія людства". Там прикольно дуже узагальнено і класифіковано всі релігії.
:biggrin::biggrin::biggrin: Vanek, моя вчителька української мови тебе б розіп‘яла на шкільній дошці...:biggrin::biggrin::biggrin:Дякую!!!)))
То піду на роботу, там трошки більше часу на самоті, почітаю це, та і дядя Юра теж посовітував почітати, та ото все і почітаю, проаналізую, залишусь при свойом мнєнії, але буду вже трошки умніший, знаючі щось новеньке з того, що прочів з рекомендованого :thank_you2::thank_you2::thank_you2:
:biggrin::biggrin::biggrin: Vanek, моя вчителька української мови тебе б розіп‘яла на шкільній дошці...:biggrin::biggrin::biggrin:
:biggrin::biggrin::biggrin: Vanek, моя вчителька української мови тебе б розіп‘яла на шкільній дошці...:biggrin::biggrin::biggrin:
От я олень:blush:
Олень-це тварина, треба писати "алень"...
Спасибо хоть язычеством не назвал)) Кстати, языче- по старославянски это народ,язычник- представитель чужого народа( пример: страж,охраняющий свое, и стражник-охранник чужой). Так вот в старые времена все чужие народы называли язычниками...иудеи для славян были язычниками, как и славяне для них.:biggrin:Ваше вероисповедание изучал поверхностно,
....,Сили Небесні мене погонять до пекла...)
Спасибо хоть язычеством не назвал)) ....
Жанр: Комедия ))))))))https://www.crimea.kp.ru/daily/26904/3949241/
Фильм Тиграна Кеосаяна «Крымский мост. Сделано с любовью!»